Sommerfugle i maven og bevægelsesfrihed i lånt bil

”Jeg lejer en bil en sjælden gang, og jeg har da sommerfugle i maven, når jeg skal starte en ny bil. Men det går rigtig fint hver gang.”

Lissy Stjernholm Ødemotlandv2

Lissy er 62 år, hun bor i Klostervangen i Aarhus C og har ikke haft bil i tre år. Lissy har bevidst fravalgt at have bil, fordi det er dyrt, og fordi hun bor så tæt på byen og alle de muligheder for transport, som den byder på.

Hun har ladet sig inspirere af sin søn på 25 og de unge, der bor i hendes område til at prøve delebilsordningen gomore.dk. Hun har sidst brugt ordningen på en tur til Thy og oplevede, at det der med at låne en andens bil var nemt og hurtigt.

”jeg sad bare hjemme foran mit web-kamera og viftede med mit kørekort, og få minutter efter var jeg registreret.”

At sætte sig i en fremmed bil var en positiv oplevelse, bilen var ren og i orden, og hun følte sig tryg ved at sætte sig bag rattet i bilen, som hun hentede i Risskov.