Postkort fra hverdagen

biltogHverdagsmorgen, kaffen skylles ned, skoene på, ud i det pulserende liv med bilen, af sted ned af bakken, speede op, skifte gear … ind på motorvejen, bremse, geare ned, grus og græsstrå kan studeres intenst. Sådan har alle mine morgener været i et halvt år, et halvt år har jeg gået og tygget på, om jeg mon kunne gøre noget smartere, der ikke tog ekstra tid fra mine børn. En parkeringsbøde væltede læsset, så tøvende, forbeholden og lettere stresset har jeg hele sidste uge taget toget på arbejde. Jeg har pludselig fået tiden til at læse avisen, tage en kop kaffe på vejen hjem, snakke med mine medpassagerer og få 14 minutter to gange om dagen, hvor jeg kan se ud af vinduet og bare sidde stille – ikke øjeblikke der kommer tit, når man har små børn. Turen sluttes af i raskt gå-tempo til havnen, og jeg starter dagen med oplevelsen af by, flow, luft og god tid.

Mvh. Liv, Smart mobilitet